Fejlsøgning og diagnosticering

Vi råder over et bredt udsnit af de diagnosetestere, og de fejlsøgnings-programmer der kræves for at  kunne servicere alle bilmærker i.h.t. fabrikkens specifikationer. Ligeledes benytter vi sidste nye udstyr til test og servicering  af aircondition anlæg.

De fleste af os går først til mekaniker, når der er noget galt med bilen. Men ved du egentlig, om din bils motor arbejder optimalt med rette funktion og maksimal ydelse? Ved at få udlæst fejlkoder på din bil – hvilket populært sagt svarer til et helbredstjek hos lægen – kan du få klarhed over, om din bil fungerer optimalt. Og det kan der være god grund til: Ved at sikre, at alt virker fejlfrit, kan du undgå at bruge unødigt brændstof eller afhjælpe fejl, der på sigt kan påvirke motoren og ødelægge din bil.

Vi kan hjælpe dig med diagnosticering af blandt andet tændingssystemer, benzin og dieselindsprøjtningssystemer, indsugningssystemer og udstødning, kontrol af emissioner og udledninger. Vi bruger et bredt udvalg af topmoderne diagnoseudstyr, som løbende bliver opdateret, hvilket gør det muligt for os at fejlsøge på din bil – uanset årgang og mærke.

Udlæsning af fejlkoder er hos os i mange tilfælde en del af det faste serviceeftersyn, og vi vil til enhver tid anbefale, at du får din bil diagnosticeret mindst én gang om året.

Kontakt os

Tlf. 20 96 05 15 eller skriv til os via formularen.